Al vostre gust. El cuiner a casa

Al vostre gust. Qui som

Som gent creativa que ens agraden els fogons. Ja portem un temps cuinant per a altra gent. El nostre interès per la cuina ha anat creixent en funció de les circumstàncies i hem anat acumulant experiència amb els anys.
Ens varem iniciar en la cuina en les trobades clàssiques de la nostra família nombrosa (Nadal, Cap d’any, Aniversaris, …i altres).

Posteriorment, varem passar a gestionar una gran casa de colònies al municipi d’Alella, on varem assumir la cuina, cuinant per a petits grups infantils i d’adults, de fins i tot, 180 persones i quasi 500 puntualment.
A la mateixa Alella, aprofitant els salons de la casa (d’un antic indiano), ens decidírem a fer banquets de casaments, a mida dels interessats, escollint amb els propis clients els menús més apropiats i la infraestructura necessària.Ens hem atrevit, fins i tot, a participar en un concurs de la TV, guanyant el mateix cuinant el plat escollit.

 

 


Tot això, d’uns 3 anys ençà, ens ha animat a cuinar a domicili, per tal d’oferir petits banquets i sopars especials i preparar els àpats de trobades de famílies, o la cuina de cada dia.